Multumesc pt complimente baieti.
@bok- am inteles din schitele prezentate cam ce ai dori tu, dar problema este urmatoarea.
Eu debitez placile de plexiglas pe laser, iar laserul nu taie decat drept. Din ce vad in schite partea frontala a cutiilor formeaza un unghi de 90°, asta ar insemna ca una din laturi sa fie taiate la 45° ceea ce laserul nu poate face.
Ca sa ma intelegi mai bine pun o schita.

Din pacate le pot taia doar la 90°, dar am sa incerc sa vad poate gasesc o solutie.
Sincer, parerea mea e ca facandu-le asa reduci mult din vizibilitatea frontala iar accesul in interiorul cutiei e cam greu.
Si nu prea am inteles cum anume va fi deschiderea, banuiesc ca in sus se va ridica partea cu cercul negru pe ea, am dreptate? Am vazut genul asta de cutii dar niciodata nu m`am uitat atent la ele pt mai multe detalii.
Am sa incerc sa mai fac o schita zilele astea sa vezi cam cum m`am gandit.
Daca vrei putem tine legatura pe YM sa mai discutam si alte detalii referitoare la cutii.
Uite id-ul meu: shakw0n, da-mi un semn cand ai putin timp liber.
Te salut
@BROs, nu este nici un secret
Iti spun cum fac eu decorurile(sunt mai multe modalitati).
Iau o placa de polistiren expandat de 50mm grosime, o tai la dimensiunile dorite, incep si imi desenez cu un marker formele dorite(aici ai nevoie de putina imaginatie), pe urma sculptez cu un cutter mic pe desenele facute anterior si intr-un final aplic siliconul peste care presar fibra de cocos (JBL,Exoterra, etc) si il las la aerisit 24-48ore pt a se duce mirosul de silicon.
Daca nu ai observat este postat un filmulet in primul post de pe acest topic cu un individ care face cam acelasi lucru ca si mine, numai ca el foloseste polistiren extrudat iar formele le da cu o bormasina.(e chiar mai simplu decat le fac eu)
Sper ca te ajuta cu ceva ce am scris mai sus.
Multa bafta