Tarantule RO mania

Forumul iubitorilor de Tarantule, scorpioni, reptile si alte animale de companie
Acum este 07 Sep 2010, 03:18

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jurnale de vanzari si voturi negative.
MesajScris: 10 Mar 2010, 17:31 
Neconectat
moderator

sa ma bag si eu putin in seama...

chuckie, topicul asta e pt voturi negative. Nu vad ce legatura are vanzarea animaleor cu ce face sau vinde persoana respectiva in restul timpului. Din cate inteleg eu pe tine te deranjaza ca Dan Coman vinde un sarpe cu 600 lei. Care e problema ta aici? Daca eu o sa vand maine un sling de G rosea cu 200 lei o sa te iei si de mine? Daca ti-a vandut Coman ceva si nu ai fost multumit, te rog sa scrii, dar daca nu atunci abtine-te de la alte comentarii. Inteleg ca iti e concurent, dar cred ca poti castiga niste clienti si prin alte metode decat sa ii faci pe ceilalti in toate felurile.

Sus

MesajScris: 10 Mar 2010, 17:41 
Neconectat
adult

Da Romario ai dreptate nu se spala rufele in public..dar daca tot am ajuns aici lasa-ma te rog sa mai explic si eu ceva cititorilor si userilor chiar daca nu va intereseaza dar o parere macar asa pe viitor sa vedeti ce face invidia si prostia dintr-un om.
Fetiza Trista ca altfel nu pot sa iti spun ca numai astea stau la barfe si la povesti si inbvarligaturi cei care nu au de lucru.
Eu am fost sales area manager pe Transilvania,apoi director de vanzari pe Transilvania ,in tot acest timp imi administram si firma imi vedem si de famile,de prietena de tot..Eu si sa vreau nu pot sta in coada la cineva sa vad ce vinde,cu cat vinde, la cine vinde,.Cred ca cel putin 8 useri de pe forum mi-au spus ca la intrebarea cu cat dai un animal...prima fraza la tine e :Eu nu sunt ca si Gratian sau ca si Coman 2 bisnitari..etc. pana la urma de acolo iei si tu animalele deci termina cu prostiile astea ca ce animale ai tu.
In al doilea rand scrii pe forumul cu animale.ro la admini ca sa imi stearga semnatura de la blog...ca nu stiu ce,apoi sa imi baneze contul ca mai am un user(am Fetiza Trista din 2006 ,ala nu lam mai folosit de 4 ani,de aceea am facut altul) adminii stiu lucrul asta.
Deci om de nimic si slab incearca sa faci macar jumate din lucrurile pe care le fac eu..si ai sa vezi ca nu mai ai timp de barfe si imbarligaturi si de lucruri slabe.
Ma omule ai 40 de ani,, rad copii si userii de tine ca la varsta asta te ocupi cu treburi slabe si cu imbarligaturi si trimiti mesaje la admini pe forum sa ma baneze ...Fa o firma, ia o nevasta fa ceva constructiv in viata ,ca cu barfa si lucruri slabe ramai

edit : ban 1 day

Sus

Subiectul mesajului: Jurnale de vanzari si voturi negative.
MesajScris: 10 Mar 2010, 18:30 
Neconectat
Site Admin

au dreptul sa posteze doar cei care au incheiat tranzactii si au fost nemultumiti de vanzatori sau marfa cumparata
fiecare calificativ negativ trebuie urmat si de detalii concrete
ar fi bine sa nu va mai jigniti ca va luati ban.
off topic = ban
...

cu aceasta ocazie le multumesc celor care ma" lauda" pe YM.
daca ati fost nemultumit de gratian puteti sa o faceti aici public

Sus

MesajScris: 10 Mar 2010, 18:37 
Neconectat
banned

Gratiane, cred ca am dreptul la replica...

Comane, te faci singur de rahat in continuare...
Dupa ce am scris cateva zeci de randuri, mi-am dat seama ca scriu degeaba, scopul a fost atins, lumea incepe sa prinda curaj. Despre bisnita mea...iti urez sa traiesti din profitul pe care il scot eu din cele 3-4 animale aduse cand e targ. Cred ca nu ai inteles, nu am nevoie de asta, eu nu mor de foame, am casa, am din ce trai, mai e nevoie sa iti zic ceva?! Cred ca intelegi ce vreau sa zic. Stau si ma intreb cati de pe forum mai cred laudele tale cu facultatea si functiile tale de director de vanzari. Pai daca asa bine iti merge de ce mai pacalesti ma copii pe forumuri? Astept sa implinesti 40 de ani sa imi spui ce ai reusit sa realizezi... :D Deocamdata nu faci decat sa minti, nici macar scaunul de sub tine nu e al tau,sa te lauzi si sa dai din colt in colt e tot ce poti.Stai calm ca sunt destui care vor cumpara animale in continuare, nu vei muri de foame.
Apropo nu vii sa-mi tai gatul cu sabia cum il amenintai pe T. cand l-ai sunat sa il injuri?! Zi "intelectualule"...

A, cand vii la Bucuresti, iti sunt dator cu o noapte de cazare si un copan de pui cu cartofi...sau preferi sa iti trimit banii?! Cat despre fetita trista, ai dat tot ce puteai mai bun din tine, adica nimic...

Sus

MesajScris: 10 Mar 2010, 18:41 
Neconectat
Site Admin

chuckie ... am si eu o intrebare:
tu ai cumparat ceva de la coman dan?

sau invers,
tu Coman Dan ai cumparat ceva de la chuckie ?

Sus

MesajScris: 10 Mar 2010, 18:47 
Neconectat
banned

Ok, imi cer scuze pentru postari, totusi a prins bine ca si-au mai facut oamenii curaj...

edit: ban -> Sun Mar 14, 2010

Sus

MesajScris: 11 Mar 2010, 01:21 
Neconectat
banned

shakw0n scrie:
Am si eu sa dau 2 voturi negative
Unul se duce catre tarantule2007 (nici macar nu`i stiu numele) desi am luat cate ceva de la el.
Am cumparat 2 gecko si o tarantula de la aceasta persoana.
Mi s-a zis ca cei 2 gecko sunt superhypo(pereche) sau unul superhypo si unul high yellow, nu mai stiu exact, dar nu asta e important.
Important e ca unul din ei era deja cu o problema la ochi pe care nu am reusit sa o tratez si in cateva saptamani a murit, iar cel despre care credeam ca e mascul de high yellow, de fapt este femela normala.
Iar cu scuza aplicata pe alt forum te poti sterge la c*# cu ea, citez: "Ce sa fac daca asa lam cumparat .Nu vad ce tepuieala vorbesti pentu ca nu lam vandut la pret de hypo i-am dat la pret de highyellow si in comparatie cu highyellow arata putin diferit acuma Shocked . Pana creste sa vedem culorile definitive mai ii..."
Tarantula cumparata de la tine P. irminia despre care spuneai ca are 4 cm cand ea de fapt avea aproape 3 (martor Chuckie), a murit intr-un final, oare de ce ma asteptam sa se intample asta?
Si ca tot veni vorba de voturi negative, as vrea ca si cei cu care am mai vb pe mess despre acest individ sa`si lase un vot aici, nu numai pe mess, sunt o gramada care au o parere foarte proasta despre acest individ dar probabil le e jena sa scrie aici ce mi`au scris si pe mess.

Al 2lea vot se duce la Coman pt un gest de tot cacatu despre care stie foarte bine.
Si ca sa ma fac mai inteles o sa las cateva randuri.
Daca iti mai aduci tu aminte, comandasem si eu 100de dubia de la tine pe care trebuia sa-i trimiti unui amic din Mures urmand ca el sa`i imparta cu mine. Eh, la amicul meu au ajuns in viata doat 75 din cei 100, urmand ca a 2a zi sa`i mai moara inca 4-5 si mie inca 5(pe cand au ajuns la mine), deci dintr-un total de 100 cu cati am ramas? Si imi mai aduc aminte ca mi`ai zis ca imi vei trimite gandacii indata ce vei face rost de ei. Bun, am tot asteptat un semn de la tine si intr-un final am acceptat sa-mi trimiti cativa cinerea in locul la dubia.
I`am mai primit? Chiar ai mai trimis gandaci la constanta, lui Raul daca nu ma insel, nu se putea sa ii pui si pe ai mei la un loc cu ai lui? Chiar te intrebase baiatul "De ce nu pui in acelasi pachet si gandacii lui shakw0n?" Care a fost pretextul tau? "E prea mica cutia" , ca sa nu mai zic de felul in care impachetezi tarantulele sau orice alt animal, insecta sau mai stiu eu ce trimiti. Ma mir acum cum de ajung tarantulele vii la destinatie. Nu sunt singurul care a ajuns la concluzia asta, dar cum am mai spus .. unora le e jena sa comenteze aici! Curaj baieti ca nu va taie nimeni capul cu vreo sabie de ninja :lol:
Sa stii ca nu stateam eu in cei 30 gandaci pe care trebuia sa`i primesc(am hrana sa`mi pun si`n cap) dar e vorba de OBRAZ si de gest in sine, si din cauza asta ti`am si zis pe mess "Nu te mai chinui sa`mi trmimiti aia, imi bag !@#^ in ei de gandaci, nu mai am nevoie", n`ai zis nimic atunci .. asta lasa de dorit omule.
Mi-am mai adus aminte de un lucru pe care majoritatea vanzatorilor au tendinta sa-l faca si anume sa UMFLE la greu dimensiunile animalelor, in special tarantulelor pe care le vand. Am patit-o si nu o data ... fiti ba oamenilor corecti si spuneti dimensiunea adevarata ca unii le mai si masoara cand ajung la destinatie. Cu ce cacat va alegeti daca bagati 5mm in plus la tarantula??..poate cu un vot negativ...
Sfatul meu, invata sa impachetezi corect o tarantula sau orice alt animal, insecta, etc ca unii din noi mai avem habar despre cum se fac corect treburile astea, iar gandacii aia .. dai de pomana, sau cum spui tu "Bonus" unui copil care mai vine sa ia tarantule de la tine.
Ca si Vali, imi facusem o parere buna despre tine dar mereu aud si vad chestii care ma fac sa`mi para rau.

mda....un servetel,putin substrat niste bucati de lemn si o tarantula intr-o cutie .....mda f sigur ....ei bn dan nu am fost multumit de metoda de impachetare a tarantulei mele ....p ruffilata....si nici cea a prietenului meu nu era bn deloc era cu substrat si cu bucatele de lemn cu mult spatiu liber se putea ranii usor ..el fiind incepator nu stie cum sta treaba dar eu nu mai sunt chiar in stadiul ala..de gandaci nu mai zic nimic ,.....am alergat dupa ei prin gara ca erau in niste cutii vai de capul lor .....in legatura cu gandacii lui alex.....sa fim seriosi in cutia aia incapeau minim 50 de dubia adulti dar......dc sa fim seriosi ?ar mai fi inca un vot dar ma abtin ....sper ca nu va mai fi nevoie sa il dau :smt021

Sus

MesajScris: 11 Mar 2010, 21:39 
Neconectat
adult

un mare vot pentru tarantule2007/sickbastard/rami nu stiu care e numele real (nu cred ca stie nimeni):
1. 3 tranzactii la care am asteptat cateva zile fiindca ma amana de azi pe maine (il sunam in fiecare zi)
2. ultima tranzactie am primit tarantula moarta, din cauza ca nu era impachetata bine a ajuns cu abdomenul slait (probabil asta s-a intamplat daca nu a pus-o moarta)

un vot negativ pentru fancourier (neglijenta cu pachetele) si posta romana (alea 2-3 zile in care trebuia sa ajunga pachetul sau transformat in minim 5 zile) :smt023

aveti grija cei care mai timiteti tarantule sa fie bagate intr-o cutie cu peretii mai duri sa nu aveti soarta mea :smt111

Sus

MesajScris: 13 Mar 2010, 15:57 
Neconectat
spiderling

Vot negativ tarantule2007: Am luat de la el o A. Purpurea cu un abdomen f mic, care nu a mancat nimic si in final a murit.

0.1. Poecilotheria Ornata
0.1. Poecilotheria Rufilata
0.1. Poecilotheria Tigrinawesseli
0.1. Haplopelma Lividum

Sus

MesajScris: 16 Mar 2010, 15:36 
Neconectat
Egg

buna ma numesc adi , sunt nou pe acest forum , eu fac bisnita cu pestisori, dar si cu reptile si ceea ce se vinde aici,am si eu un cameleon si un acvariu la mine acasa si inca 60-70 la ferma , nu is profesor deloc in reptile, asta o spun asa ca o scurta prezentare, stiu ca nu aici trebuia postata, dar vreau sa va zic ca comportamentu si limbajul celor de aici nu l-am mai vazut niciodata pe alt forum inteleg ca este un subiect de Jurnale de vanzari si voturi negative. dar cat de cat sa va respectati putin, maine poimaine va veti cauta sa va bateti haideti oameni buni ca doar suntem oameni nu animale, si parerea proasta despre un anumit user se poate zice dar pana la o limita
parerea mea sau asa este pe aici, traim prea mult printre animalele care avem si le luam comportamentul? tineti atunci pestisori poate va mai relaxeaza

ps;Vot negativ tarantule2007: Am luat de la el o A. Purpurea cu un abdomen f mic, care nu a mancat nimic si in final a murit.
este o descriere scurta concisa care lasa mult de inteles

Sus

MesajScris: 16 Mar 2010, 19:11 
Neconectat
adult

Hai sa ma bag si io p`aici ,puteti sa imi dati ban sau orice (stiti ca nu ma intereseaza)

Asa :Eu sunt preten cu toti care au fost implicati paici (cel putin asa cred eu ,daca si ei sunt cu mine nu stiu ).asa ca nu o zis ca tin cu unu sau cu altu
Nu inteleg de ce nu puteti macar sa fiti bucurosi ca totusi exista cativa oameni care totusi aduc animale si se mai dezgheata si la noi hobby urile astea (ma refer in special la reptile)
Nu cred ca cineva vine un sarpe .o soparla ,sau tarantula care stie ca v`a murii sau eu stiu ce altceva nu inteleg de ce tot timpu sariti pe oamenii care se chinui sa faca o asa zisa piata de animale exotice :( .Sincer nu cred ca,cu banii castigati de pe cateva animale isi face cineva palate...Nu mai criticati atat!!..
Sincer acum vreo 2 ani cand am inceput sa intru mai adanc in lumea asta "exotica" sa zicem
Nu credeam ca am sa vad aceleasi nebunii si certuri ,care ne amintesc ca suntem romani ...
Fiti mai buni ,ce dracu .ca mai un pic si da dracu in noi si voi v`a certati ....sincer am ajuns sa imi fie scarba de tara asta (si va zic ca nu sunt un figurant )Da e rau aici acum pe bune chiar si aici s`a ajuns sa ne mancam unii pe altii ....

Ce dracu chiar vreti peste 10 ani sa zica lumea (care vede ce tinem in casa )ca suntem nebuni (cum mie mi s`a tot zis),ca avem un sarpe,o soparla,tarantula????..Daca continuam asa nu o sa evoluam deloc ....

Cam atat off topic de la mine ..Sper sa inteleaga cineva mesaju`

Amin!!

http://www.terrarium-construction.forumportal.org
Terarii !!!..click si tu

Sus

MesajScris: 16 Mar 2010, 20:17 
Neconectat
Site Admin

Vedetzi voi,in alte tari pe timpul iernii se opreste comertzul,altii vand doar in maini bune astfel de animale si nu oricui.
Mai avetzi multe de invatat numa ca trebuie sa aratati ca sunteti si interesati.
Ideea voturilor de incredere e f.buna se practica peste tot,apoi din 100 de oameni nu toti sunt pita lui Dumnezeu.

Sus

MesajScris: 16 Mar 2010, 22:27 
Neconectat
banned

nu inteleg care e pb eu daca iau o teapa nu ar trebuii sa zic nimic ?nu merge vanzarea ca la noi multi dintre vanzatori sunt l........desii sunt si oameni seriosi (gratian si chuckie s-au comportat impecabil)din cate stiu eu cand s-au lansat pe piata ....animalele exotice la noi ....erau cu adaos mare dar din pricina unei persoane preturile s-au micsorat ....eu asa stiu ca e situatia.nu stiu daca e adevarat sau nu dar nici nu imi prea bat capul :smt021

Sus

MesajScris: 17 Mar 2010, 23:09 
Neconectat
old

da afara nu exista thread de genu... exista blacklist ;)

Sus

MesajScris: 30 Mar 2010, 22:23 
Neconectat
banned

desii animalul a ajuns cu bine si a fost destul de ieftin a fost ceva care m-a deranjat cand am facut "afaceri" cu el ....mi-ai promis mancare pt tarantula care sa imi ajunga 1-2 luni romario ......ei bn nu am primit nimic .....credeam ca totusi o sa mi trimiti .....dar nu ......sper ca data viitoare sa fi mai serios :|

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]