Am si eu sa dau 2 voturi negative
Unul se duce catre tarantule2007 (nici macar nu`i stiu numele) desi am luat cate ceva de la el.
Am cumparat 2 gecko si o tarantula de la aceasta persoana.
Mi s-a zis ca cei 2 gecko sunt superhypo(pereche) sau unul superhypo si unul high yellow, nu mai stiu exact, dar nu asta e important.
Important e ca unul din ei era deja cu o problema la ochi pe care nu am reusit sa o tratez si in cateva saptamani a murit, iar cel despre care credeam ca e mascul de high yellow, de fapt este femela normala.
Iar cu scuza aplicata pe alt forum te poti sterge la c*# cu ea, citez: "
Ce sa fac daca asa lam cumparat .Nu vad ce tepuieala vorbesti pentu ca nu lam vandut la pret de hypo i-am dat la pret de highyellow si in comparatie cu highyellow arata putin diferit acuma Shocked . Pana creste sa vedem culorile definitive mai ii..."
Tarantula cumparata de la tine P. irminia despre care spuneai ca are 4 cm cand ea de fapt avea aproape 3 (martor Chuckie), a murit intr-un final, oare de ce ma asteptam sa se intample asta?
Si ca tot veni vorba de voturi negative, as vrea ca si cei cu care am mai vb pe mess despre acest individ sa`si lase un vot aici, nu numai pe mess, sunt o gramada care au o parere foarte proasta despre acest individ dar probabil le e jena sa scrie aici ce mi`au scris si pe mess.
Al 2lea vot se duce la Coman pt un gest de tot cacatu despre care stie foarte bine.
Si ca sa ma fac mai inteles o sa las cateva randuri.
Daca iti mai aduci tu aminte, comandasem si eu 100de dubia de la tine pe care trebuia sa-i trimiti unui amic din Mures urmand ca el sa`i imparta cu mine. Eh, la amicul meu au ajuns in viata doat 75 din cei 100, urmand ca a 2a zi sa`i mai moara inca 4-5 si mie inca 5(pe cand au ajuns la mine), deci dintr-un total de 100 cu cati am ramas? Si imi mai aduc aminte ca mi`ai zis ca imi vei trimite gandacii indata ce vei face rost de ei. Bun, am tot asteptat un semn de la tine si intr-un final am acceptat sa-mi trimiti cativa cinerea in locul la dubia.
I`am mai primit? Chiar ai mai trimis gandaci la constanta, lui Raul daca nu ma insel, nu se putea sa ii pui si pe ai mei la un loc cu ai lui? Chiar te intrebase baiatul "De ce nu pui in acelasi pachet si gandacii lui shakw0n?" Care a fost pretextul tau? "E prea mica cutia" , ca sa nu mai zic de felul in care impachetezi tarantulele sau orice alt animal, insecta sau mai stiu eu ce trimiti. Ma mir acum cum de ajung tarantulele vii la destinatie. Nu sunt singurul care a ajuns la concluzia asta, dar cum am mai spus .. unora le e jena sa comenteze aici! Curaj baieti ca nu va taie nimeni capul cu vreo sabie de ninja
Sa stii ca nu stateam eu in cei 30 gandaci pe care trebuia sa`i primesc(am hrana sa`mi pun si`n cap) dar e vorba de OBRAZ si de gest in sine, si din cauza asta ti`am si zis pe mess "Nu te mai chinui sa`mi trmimiti aia, imi bag !@#^ in ei de gandaci, nu mai am nevoie", n`ai zis nimic atunci .. asta lasa de dorit omule.
Mi-am mai adus aminte de un lucru pe care majoritatea vanzatorilor au tendinta sa-l faca si anume sa UMFLE la greu dimensiunile animalelor, in special tarantulelor pe care le vand. Am patit-o si nu o data ... fiti ba oamenilor corecti si spuneti dimensiunea adevarata ca unii le mai si masoara cand ajung la destinatie. Cu ce cacat va alegeti daca bagati 5mm in plus la tarantula??..poate cu un vot negativ...
Sfatul meu, invata sa impachetezi corect o tarantula sau orice alt animal, insecta, etc ca unii din noi mai avem habar despre cum se fac corect treburile astea, iar gandacii aia .. dai de pomana, sau cum spui tu "Bonus" unui copil care mai vine sa ia tarantule de la tine.
Ca si Vali, imi facusem o parere buna despre tine dar mereu aud si vad chestii care ma fac sa`mi para rau.
mda....un servetel,putin substrat niste bucati de lemn si o tarantula intr-o cutie .....mda f sigur ....ei bn dan nu am fost multumit de metoda de impachetare a tarantulei mele ....p ruffilata....si nici cea a prietenului meu nu era bn deloc era cu substrat si cu bucatele de lemn cu mult spatiu liber se putea ranii usor ..el fiind incepator nu stie cum sta treaba dar eu nu mai sunt chiar in stadiul ala..de gandaci nu mai zic nimic ,.....am alergat dupa ei prin gara ca erau in niste cutii vai de capul lor .....in legatura cu gandacii lui alex.....sa fim seriosi in cutia aia incapeau minim 50 de dubia adulti dar......dc sa fim seriosi ?ar mai fi inca un vot dar ma abtin ....sper ca nu va mai fi nevoie sa il dau