Citat:
Stai linsitit Akm daca este vina mea iti primesti banii inapoi.Voi face si eu niste teste si voi descongela soarecii .
Nu e vorba de bani ci de principiu. Desi asa ar fi frumos si civilizat.
Citat:
Pana atunci voi cere si parerea altor cumparatori,sa vedem daca si ei au patit la fel.
Cu ce ma / te incalzeste ca ceilalti spun ca esti un om ok si ca ei nu au avut probleme ? Nu am spus ca esti tepar sau ceva de genul. Am spus ca in cazul meu, s-a intamplat chestia asta. Si cred ca iti dai seama ca nu are cum sa fie datorita mie.
Citat:
Pana atunci te rog sa nu tot sari cu tot felul de idei ca din cauza mea mor serpii altuia, DACA citeai atent ce a scris cristy in articol,
observai ca sarpele lui nu a mancat de o luna de zile,nu de o saptamana cum a cumparat el soarecii de la mine.
Am zis ca nu stiu sigur daca asta e motivul. Si Cristi nu a luat de la tine doar in ultima saptamana....sa fim seriosi. Nu am nimic cu tine si cu atata mai putin cu Cristi.
Citat:
Si nu cred ca un om care inmulteste sobolani acasa si are sarpe de 1,75 ii da soareci de laborator medii.Sau tu crezi ca un boa la 1,75
mananca numai soarecii medii?CRed ca din medii pot sa ii dai si 15 dupa cunostintele mele.
Am zis eu undeva ca isi hranea sarpele cu soareci medii ? Sau mai bine zis, ca un boa de 1,75 mananca doar soareci medii ?! Nu am zis asta. Dar DACA citeai mai atent vedeai

Nu incerca sa ma faci sa par un prost fara experienta si astfel sa dai vina pe mine ca nu e asa. Si chiar daca nu as avea experienta, felul in care arata soarecii, spune totul. Cand am ajuns acasa si i-am vazut am zis ca nu e adevarat. Pungile erau inghetate dar se vedea clar ca din soarecii aia a curs sange si ca au alta culoare decat cea normala...mai exact avea tente de verde=stricat. Revin cu intrebarea...cu ce ma ajuta sau te ajuta sau cu ce ii ajuta pe serpii mei care au mancat deja asa ceva...ca x sau y spun ca nu au avut probleme cu mancarea de la tine ?! Imi e foarte simplu sa vorbesc cu 10 insi si sa spuna si ei ca au avut probleme

...Dar cu ce m-ar ajuta ?
Cod:
In curand voi reveni cu poze si filmare legat de soareci.
Filmare mai concludenta decat cea facuta de mine ? O sa-i filmezi decongelati si apoi congelati iar... sau cum ? Mai bine nu pierde timpul cu asta si foloseste-l util, cautand si alte pungi care sa fie verzi...Sper sa nu mai gasesti niciuna verde dar mai bine asigura-te inainte sa le dai cuiva. Daca ii iei din Ungaria sau ii faci tu...putin conteaza. Tu ii vinzi, trebuie sa raspunzi pt cum arata. Asta vis-a-vis de aia care vand animale bolnave, imbolnavite la ei de te miri ce boala si zic ca asa au primit-o din Ungaria sau mai rau...asa s-au nascut. (Si se refereau la Gecko leopard)