Bine v-am gasit!
Ma numesc Levi, sunt din Timisoara, si de ceva vreme urmaresc forumul din anonimat, sa spun asa.
Sunt posesorul unui/unei L. parahybana, care, desi are cu ceva peste 4 ani este inca departe de a fi adult: are anvergura picioarelor de aproximativ 10-12 cm.
Imi asum probabil vina in cresterea intarziata, deoarece, din diverse motive, au existat perioade in care nu am avut posibilitatea de a-i asigura temeperatura si hranirea optima.
Aceste probleme au trecut, si am reusit in acest an sa avem si a 2-a naparlire.
Imi doresc sa-i aflu sexul, asa ca voi incerca sa obtin niste poze pe baza carora sa va pot cere parerea.
Imi cam dau seama ca mealwormsii pe care ii ofer incep sa devina cam micuti, si as dori sa completez meniul cu cate un superworms sau de ce nu, cate un gandac (ma refer strict la cei cu aceasta destinatie).
Ca "planuri de viitor" mi-as dori sa mai achizitionez 2-3 tarantule, una chiar din aceeasi specie, Mi-ar placea si un A. geniculata, posibil ceva din genul Brachypelma si Grammostola.
In acelasi timp, de mult cochetez cu ideea de a incerca si cu reptile, placandu-mi foarte mult agamele cu barba.
Rog in acelasi timp Timisorenii si nu numai, care sunt deschisi spre a oferi sfaturi/vinde hrana chiar si tarantule, sa imi faca treaba mai usoara si sa isi semnaleze prezenta prin MP.

Cam atat, pe scurt

Multumesc.