Concurs :
MICUL MEU COLT DE RAIStimati colegi, va invitam la un nou concurs, marca TARANTULE-ROMANIA.RO
Dupa cum v-am obisnuit, premiul va fi ceva legat de teraristica, de data asta o femela de tarantula din specia B albopilosum. Aceasta este o specie blanda, recomandata si incepatorilor , deci chiar daca sunteti acvaristi, zootehnisti, etc o puteti lejer accepta ca si prima tarantula.

Dupa titlu, deja cred ca v-ati dat seama ca dorim sa va laudati cu coltul vostru unde aveti adunate sufletele pe care le ingrijiti.
Postati fotografii cu terariile voastre, cu coltul din camera unde se afla, cu camera dedicata, cu vitrinele de display , etc.
Se pot posta alte locuri, gen : iazurile din curte, acvariile cu pesti , cusca cu tigri, etc. Fiecare cu ce are mai frumos si cu ce se poate mandri.
Criterii de apreciere :
- poze adevarate , proprietate personala
- ordinea si curatenia in spatiul respectiv si la fiecare terariu in parte
- inventivitatea (gen folosirea la maxim a spatiului, sistem ingenios de hranire, adapare, leduri si iluminare deosebita )
- naturalete si imitarea habitatului natural specific fiecarei specii
- nu in ultimul rand calitatea pozei
Se accepta doua poze de fiecare, una cu imaginea de ansamblu a locului dedicat , alta cu detalii(gen terariu individual deosebit ).
Durata concursului si tipul votarii se vor anunta ulterior
Succesuri ! .....si almanahe